Tennis


Bo Arenalla on neljä kovapinnoitteista sisäkenttää sekä neljä massakenttää ulkona.

Tennis soveltuu kaikenikäisille, noin 4-vuotiaasta alkaen. Tenniksessä yhdistyy lajitekniikka, -taktiikka, lihaskunto, kehonhallinta, itsensä toteuttaminen sekä jatkuva oppiminen. Tennis on aluksi hyvin haastava ja lajiin ei välttämättä pääse käsiksi 1-2 tunnin jälkeen, Hyvin suositeltavaa onkin lajiin perehtyminen asiantuntevan tahon opastuksella.

Tenniksen tärkeimmät pelivälineet ovat maila, pallot ja kengät. Oikein valitut pelivarusteet vaikuttavat huomattavasti pelikokemukseen. Rafael Nadalin maila ei välttämättä ole paras vaihtoehto aloittelijalle. Myös palloissa on eroja. Junioreille ja aloittelijoile suositellaan kilpapalloa hitaampaa palloa.  Pelimukavuuden  ja turvallisuuden kannalta tärkein varuste on kengät. Kenkien tulee olla riittävän kiertojäykät ja pohjan kuvioinnin tulee olla alustalle sopiva. Pro Shopin henkilökunta auttaa mieluusti oikeiden pelivälineiden valitsemisessa. Meillä on tarjolla myös vuokramailoja.

Bo Arenalta voi varata yksittäisiä vuoroja, 10 x kerran sarjavuoroja tai säännöllisen vakiovuoron.
Varaa oma vuorosi varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse 0400 717 190.

Sisäkentät

Bo Arenan sisäkentät ovat Courtsol Pro-pintaiset. Joustava alusta takaa hitaan pompun ja miellyttävän pelikokemuksen. Kentät ovat toteutettu kansainvälisten mittojen mukaan, joten tilaa on kentän takana ja sivuissa reilusti. Kenttien valaistusratkaisu tuottaa suuren valomäärän, tasaisen valon sekä häikäisyneston.

Ulkokentät

Bo Arenan ulkokentät täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Kaikki neljä tiilimurskakenttää ovat kansainvälisten mittojen mukaiset.

Kentät ovat pelikunnossa viimeistään toukokuun alussa ja kausi jatkuu keleistä riippuen pitkälle syksyyn.

Pelivuoro kestää 55 min. Pelaajan tulee harjata kenttä pelivuoron jälkeen, puhdistaa viivat sekä tehdä kelin mukaan kevyt kastelu.

Vakiovuorot

Vakiovuoron varaamalla varmistat pysyvä peliajan sekä pienen alennuksen tuntihinnoista.

Hallista on saatavilla vakiovuoroja joka lajiin.

Vakiovuoron etuihin kuuluvat säännöllinen peliaika sekä alennus tuntihinnasta.

Vakiovuorosta voi jättää toiveen missä vaiheessa kautta tahansa ja vapaana olevat vuorot täytetään jonotuslistan mukaan.

Sopimusehdot

Vakiovuorojen sopimusehdot pääset lukemaan tästä.

Pelikaveria vailla?

Liity mukaan Bo Arenan Tenniksen Whatsapp –ryhmään! 

Ryhmä on tarkoitettu kaikille pelaajille, jotta peliseuran löytäminen olisi helpompaa ja yksittäisten pelaajien poisjääminen ei johtaisi koko pelin peruuntumiseen.

Tarkoituksena on saada ryhmiin samantasoisia pelaajia, jotta pelikokemus olisi miellyttävä.

Taso 1
Pallottelu sujuu kovalla tennispallolla takakentältä

Taso 2
Pallottelu myös liikkeestä ja pituutta vaihdellen sujuu jo melko hyvin. Sujuva syöttö- ja syötönpalautuspeli voi olla osalle vielä haasteellista.

Taso 3
Kokenut harrastajataso. Syötöllä ja syötönpalautuksella pelaaminen onnistuu jo sujuvasti. 

Taso 4
Alempi kilpataso (C-D-luokka)

Taso 5
Ylempi kilpataso (A- ja B-luokka)


Laita viesti numeroon 0400 717 190, niin lähetämme sinulle kutsulinkin.